024-6418922
06-107 129 82

Bier & Wijn

Voor u gebrouwen en geselecteerd

Bier

Brouwerij Antonius is gevestigd op De Eikenhorst. Bovenin de historisch verbouwde schuur van ruim 300 jaar oud, hanteert brouwmeester Ton Schamp de roerstok.

Voor u gebrouwen, geserveerd per flesje:

Eikenhorster Boeren Blond

Eikenhorster Boeren Blond is een mooi blond bier, licht troebel door de speciale gist. Vier verschillende soorten mout en een vleugje koriander geven dit bier zijn speciale karakter.
Als hop is de oude traditionele hopvariëteit Hallertau uit Duitsland gebruikt. Dit geeft het bier een licht hoppige smaak, met een grasachtige kruidige toets. Hierbij de zoetheid van de moutsuikers die nog duidelijk aanwezig zijn met de fruitigheid van de hoge gisting maken dit tot een bijzonder smakelijk en doordrinkbaar bier van rond de 7% alcohol. Bier van hoge gisting met nagisting.

€ 4.50

Antonius Dubbel

Antonius Dubbel is een eigenzinnige dubbel. Geen overdreven zoetige dubbel die er al zoveel zijn maar een karaktervolle donkere dubbel van 60 EBC. Maar liefst 7 verschillende moutsoorten geven ieder hun eigen karakter aan dit bier. E.K. Golding, de koning van de Engelse hoppen is gebruikt voor zijn zacht en aangenaam aroma. Dit gecombineerd met een klassieke Duitse hop geeft een mooie balans en evenwichtigheid aan dit bier van rond de 7% alcohol. Bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

€ 4.50

Antonius Triple

Antonius Triple is een zachtaardige goedzak en allemansvriend. Een prachtig bier om rustig
van te genieten. De klassieke Duitse hop Tettnang is verwerkt in dit bier voor zijn bijzonder fijne aroma. Daarnaast is de uit Tsjechië afkomstige hopvariëteit Saaz gebruikt om de aromatische eigenschappen van dit bier te vervolmaken. Geen complex bier, maar een Triple pur sang in de basis. Eenvoud siert de kunst en dat vinden we terug in dit uitgebalanceerde bier. Klein zoetje, klein bittertje en wat fruit geven een prachtig mondgevoel waarbij de alcohol van rond de 8% verwarmend werkt. Bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

€ 4.75

Speculator

Het is een volmout bier met 7 verschillende moutsoorten.
Er is chocolademout & zuurmout gebruikt, er is zuivere heidehoning gebruikt om een zachte zoetigheid te krijgen en als tegenhanger van de zuurmout om alles in balans te brengen. In het kort: een complex donkerkleurig bier, waarbij zuur, zoet en bitter in balans zijn en het zoet iets overheerst met een kruidige geur van speculaas die licht in de afdronk tot uiting komt. Een echt winterbiertje met rond de 6.8 % alcohol.

€ 4.75

Biertje (flesje)

Warsteiner

€ 2.50

Warsteiner 0.0

€ 2.50

Warsteiner Radler

€ 2.50

Warsteiner Radler 0.0

€ 2.50

Konig Ludwig Weissbier

€ 3.30

Wieckse Rose bier

€ 2.75

Wieckse Wit bier

€ 2.75

Liefmans fruitesse

€ 3.00

Oehoe donker Bockbier

Dit donkere bockbier heeft een volle, zachte afdronk met een vleugje koffiesmaak. Dit smaakvolle bier heeft een alc. percentage van 7,5%. Geïnspireerd op het het leven en werk van Vincent van Gogh.

€ 3.50

Vlinder Blond bier

Een smaakvol bier van 6,2% alc. gemaakt met ingrediënten samengesteld uit het smaakprofielenboekje t.b.v. De smaak van Van Gogh: een bloemig-/citrusachtig aroma in de geur met daarbij een zweem van sinaasappel in de smaak.

€ 3.50

Bijen Blond bier

Een fris goudblond bier met 6,2% alc. Door de licht moutige smaak van lokale gerst en het gebruik van een vleugje echte Veluwse honing is dit een prettig doordrinkbaar bier met een bijzonder karakter.

€ 3.50

Wijntje

Droge witte wijn

€ 3.00

Zoete witte wijn

€ 3.00

Rose

€ 3.00

Rode wijn

€ 3.00

Social media

Volg ons ook op Social media en blijf op de hoogte van onze acties en activiteitenAanmelden voor onze nieuwsbrief

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief die u dan 2x per jaar ontvangt

Aanmelden

Contact

Eikenhorst Wijchen
Staddijk 1
6603 LM Wijchen

Tel.:  024-641 89 22
Mob.: 06-107 129 82.
Eikenhorst@kpnmail.nl
www.eikenhorstwijchen.nl

© Eikenhorst Wijchen 2019  |  Website: Imago Design