024-6418922
06-107 129 82

Activiteiten van Theehuis en Boerenspelen de Eikenhorst te Wijchen

Hieronder zie je wat je allemaal kunt doen bij de Eikenhorst te Wijchen.
De leukste activiteiten doe je bij Boerderij De Eikenhorst. Familiedag, teamuitje, vriendenweekend? Er is van alles mogelijk. En bezig zijn in de buitenlucht maakt hongerig. Dus ook te combineren met een boerbecue of buffet. Zowel in de zomer als in de winter diverse mogelijkheden.

Agrolympics:
Werken aan teambuilding, een gezellige familiedag of met vrienden eens echt iets anders doen? Agrolympics zijn sportieve spellen met een knipoog naar het dagelijkse werk op ons melkveebedrijf. De Agrolympics bestaan uit een aantal korte activiteiten waarbij je met je team, onder begeleiding van de boer of een van de knechten, rondom de boerderij tegen elkaar strijd. Bij de Agrolympics is teamwork erg belangrijk. Denk hierbij o.a. aan koe melken, trekker trekken, hooivork darten, enz. Duur ca. 2 uur vanaf 10 personen € 18.50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 11.00. Graag van te voren reserveren.

Boerenzeskamp:
Boerenzeskamp bevat allerlei boerenspelen welke in teamverband gespeeld worden. De Boerenzeskamp bestaat uit een zestal korte activiteiten waarbij je met je team, zelfstandig, rondom de boerderij tegen elkaar strijd. Onderdelen zijn oa koe melken, kersenpit spugen, kruiwagen race, enz. Duur ca.1 uur vanaf 10 personen € 10.50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 8.00. Graag van te voren reserveren.

Boeren bowlen:
Niet alleen op de bowling baan kun je kegels om gooien, ook hier op boerderij De Eikenhorst kun je een strike gooien. Gooi met een bal zoveel mogelijk boerenklompen om en je houdt natuurlijk wel zelf eerlijk de puntentelling bij... Bij dit spel krijgt u een consumptie geserveerd. Duur 1 uur,  prijs bedraagt €6,50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar €5,00. Graag van te voren reserveren.


Huifkartocht:
Wie wil dat nou niet? In een overdekte huifkar, getrokken door een tractor, gaan we door de prachtige omgeving van De Eikenhorst. Langs de vennen en de heidevelden. Kosten bedragen €5.50 pp. Minimum aantal passagiers is 10 personen. Onderweg stopt de chauffeur een paar keer en zal u wat vertellen over onze omgeving. De tocht duurt ongeveer een uur.
Graag van te voren reserveren.

Huifkar met gevulde picknick mand: 
In een overdekte huifkar, getrokken door een tractor, gaan we door de prachtige omgeving. Langs de vennen en de heidevelden. Kosten bedragen € 8.50 pp. De boerin heeft een mand met diverse lekkernijen klaar gemaakt en deze mag mee voor onderweg. Minimum aantal passagiers is 10 personen. Onderweg stopt de chauffeur een paar keer en zal u wat vertellen over onze omgeving. De tocht duurt ongeveer een uur. Graag van te voren reserveren.

Boerenquizz: 
We hebben een heleboel leuke vragen voor jullie opgesteld. Onder andere over de boerderij, ons eten, cultuur, geschiedenis en nog veeeeeel meer. Weet jij het meeste van allemaal en win jij de meeste klompen? Kosten bedragen: € 7,50 pp. Graag van te voren reserveren.

Rondleiding op Boerderij De Eikenhorst:
Graag nemen we u mee over ons erf langs de koeien en natuurlijk de kleine kalfjes. Een paar keer per week worden er kalfjes geboren. Als je geluk hebt zou je het helemaal live mee kunnen maken. Verder begeleiden we u graag langs alle bezienswaardigheden op de boerderij en geven u tekst en uitleg wat er allemaal gebeurt op onze boerderij. Kosten voor een rondleiding bedragen € 5,50 per persoon, met een minimum aantal van 10 personen. Met minder mensen kan ook, kosten bedragen dan € 55. Graag van te voren reserveren.

Wij zien u graag op het mooiste plekje van Wijchen en omgeving!

Boerenlunch:
De boerenlunch bevat een kop groente soep, worstenbroodje en op tafel staan diverse broodjes met beleg. Koffie, thee en een lekker glas melk zullen ook niet ontbreken. Kosten boerenlunch € 14.95 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 7.50. Graag van te voren reserveren.

Klompsmieten lange route: 
Van klootschieten hebben de meesten wel eens gehoord. Maar Klompsmieten? We hebben een route voor jou en je groep mensen uitgezet. Het spel is ontspannend en je kunt al wandelend genieten van de geweldige omgeving. Tussendoor nog iets lekkers te drinken en weer terug richting het startpunt. De groep die met het minst aantal worpen het parcours heeft afgelegd, mag zich winnaar noemen. Globale speeltijd 2,5 uur, prijs bedraagt € 6,50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 5,00. Graag van te voren reserveren.

Klompsmieten korte route: 
Is de speeltijd van 2 uur u te lang? Dan hebben we een mooi alternatief voor u. Een kortere route is voor u uitgezet in een rondje om het ven. U bent dan ca een uurtje onderweg. U vertrekt in meerdere groepen tegelijk en treft elkaar na een uurtje weer terug in ons theehuis. Globale speeltijd 1-1.5 uur, prijs bedraagt €6,50 per persoon, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 5,00. Graag van te voren reserveren.

Pyramide bouwen:
Lekker terug in de tijd op een alternatieve manier… In groepsverband een heuse pyramide van stokken bouwen. Ben jij net zo vernuftig als de oude Egyptenaren? We zijn benieuwd wie de hoogste pyramide bouwt! In de pauze wordt er een consumptie geserveerd. Globale speeltijd: 1 uur. Prijs € 6,50 pp, kinderen 4 tot en met 12 jaar € 5,00.
Graag van te voren reserveren.

Openingstijden
Theehuis & Boerenspelen
De Eikenhorst Wijchen


Het hele jaar geopend op:

Woensdag: 10.00-16.30 uur

Donderdag: 10.00-16.30 uur
Vrijdag: 10.00-16.30 uur
Zaterdag: 09.00-16.30 uur
Zondag: 09.00-16.30 uur

Andere tijden in overleg.

In de maanden juni, juli en augustus zijn wij iedere dag geopend.

Social media

Volg ons ook op Social media en blijf op de hoogte van onze acties en activiteitenAanmelden voor onze nieuwsbrief

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief die u dan 2x per jaar ontvangt

Aanmelden

Contact

Eikenhorst Wijchen
Staddijk 1
6603 LM Wijchen

Tel.:  024-641 89 22
Mob.: 06-107 129 82.
Eikenhorst@kpnmail.nl
www.eikenhorstwijchen.nl

© Eikenhorst Wijchen 2019  |  Website: Imago Design