024-6418922
06-107 129 82

reserveringeneikenhorst@outlook.com

Genieten aan en van het Wijchense Ven!!!

Het zonnetje laat zich zien, geniet ervan!

Zomersgenieten!

In de maanden juni tot en met september sluiten wij de poort om 20.00 uur. (met uitzondering van 10 juni, 16 juni, 30 juni & 15 juli. Extra tijd om heerlijk te genieten, van een ijscoupe, een heerlijk lunchgerecht of punt huisgemaakt gebak, daar loop je graag een stukje voor om.

Graag tot snel!

Bloemetje van de Boer

Word je vriend van De Eikenhorst?

      Een bloemetje van de boer

Wij, van Boerderij De Eikenhorst, willen deze zomer iedereen laten genieten van een mooi uitzicht. Daarnaast hebben we een speciaal aanbod voor de oudere inwoners van de gemeente Wijchen: een uitje georganiseerd door Boerderij De Eikenhorst in samenwerking met MeerVoormekaar.

Vorig jaar is er gestart met de aanleg van diverse heggen en hagen op percelen landbouwgrond aan de Ravensteinseweg in Wijchen. Een deel van deze landbouwgrond wordt vrijgehouden voor aanleg van extra bloemrijke akkerranden. Dit is heel goed voor de bijen en insecten en het ziet er uiteraard ook prachtig uit. Daar wordt iedereen blij van!

Om dit mede mogelijk te maken is het Bloemetje van de Boer bedacht. Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar het Bloemetje van de Boer georganiseerd. Deze editie zal plaatsvinden, tijden De Boerenlanddag, op 15 juli 2023. Je kunt dit initiatief steunen door voor €50,- per jaar vriend te worden van De Eikenhorst. Als vriend bied je tevens welzijnsorganisatie MeerVoormekaar de mogelijkheid om oudere inwoners uit Wijchen mee te nemen naar onze Boerenlanddag. Diverse standhouders zullen op deze dag aanwezig zijn, waaronder enkele oude ambachten die je meenemen naar de tijden van weleer.

A bloemetje 2 2022

Als vriend bieden we je naast een rondleiding op onze percelen in Wijchen ook de gelegenheid om een prachtig boeren bloemenboeket te plukken. Uiteraard zullen wij zorgen voor een bèkske koffie en wa lekkers. Wij nodigen je van harte uit om een oudere uit de buur of netwerk mee te nemen voor een gezellig uitje. 

Word jij ook voor €50,- vriend van dit initiatief? Komen jullie op 15 juli ook samen genieten van een mooi uitzicht? Dan zorgen wij voor de bloemetjes en de bijtjes zorgen voor meer natuur. MeerVoormekaa nodigt eveneens oudere inwoners uit voor een bezoek. Wij doen ons best om er een eheerlijk uitje van te maken. 

Interesse om vriend te worden? Meld je onder vermelding vna naam en adresgegevens via bloemetjevandeboer@outlook.com. Je ontvangt van ons het abonnement en verdere informatie.

Wij zien je graag op 15 juli aan de Ravensteinseweg in Wijchen!

A bloemetje 2022

Openingstijden
Theehuis & Boerenspelen
De Eikenhorst Wijchen

Het hele jaar geopend op:

Maandag: 10.00-17.00 uur
Dinsdag: 10.00-17.00 uur
Woensdag: 10.00-17.00 uur

Donderdag: 10.00-17.00 uur
Vrijdag: 10.00-17.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: 09.00-17.00 uur

Andere tijden in overleg.

In de maanden juni, juli, augustus en september bij droog weer geopend tot 20.00 uur.

Social media

Volg ons ook op Social media en blijf op de hoogte van onze acties en activiteitenAanmelden voor onze nieuwsbrief

U kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief die u dan 2x per jaar ontvangt

Contact

Eikenhorst Wijchen
Staddijk 1
6603 LM Wijchen

Tel.:  024-641 89 22


reserveringeneikenhorst@outlook.com
www.eikenhorstwijchen.nl

© Eikenhorst Wijchen 2020  |  Website: Imago Design